Kierownik ds. Gastronomii

  • Ustronie Morskie
  • Interferie S.a.
INTERFERIE S.A. z siedzibą w Legnicy, w związku z dynamicznym rozwojem firmy, poszukuje Kandydata/Kandydatki na stanowisko Kierownika ds. Gastronomii Miejsce wykonywania pracy: INTERFERIE w Ustroniu Morskim OSW CECHSZTYN Zakres obowiązków:  Planowanie, organizowanie, koordynowanie i nadzór nad wszystkimi działaniami w obszarze gastronomii (obsługa gości, zarządzanie personelem, administracja).  Odpowiedzialność za realizację zadań sprzedażowych.  Monitorowanie pracy personelu, w celu zapewnienia efektywności działania zgodnie z przyjętą w tym zakresie polityką i procedurami.  Współpracowanie i porozumiewanie się z pozostałymi służbami obiektu w celu zapewnienia spójności działań.  Kontrolowanie jakości świadczonych usług w celu zagwarantowania odpowiednich standardów obsługi gości.  Nadzorowanie stanu i jakości urządzeń, wyposażenia, materiałów (produktów), współpracowanie z dostawcami.  Odpowiadanie na pytania dotyczące świadczonych usług, przyjmowanie i reagowanie na skargi i uwagi gości.  Zapewnienie wykonywania zadań zgodnie z zasadami bezpieczeństwa i higieny oraz zgodnie i innymi przepisami.  Kontrola jakości i form oraz sposobu serwowania dań.  Kontrola procesu składania zamówień towarów i usług, nadzór nad ich realizacją.  Ustalanie grafików i rozliczanie czasu pracy podległych pracowników.  Nadzór nad sporządzaniem inwentaryzacji,  Rozliczenia magazynowe,  Rekrutacja nowych pracowników i ich szkolenie,  Kontrola czystości i wystroju pomieszczeń w podległym obszarze gastronomii.  Wymagamy:  Wykształcenia kierunkowego (minimum średniego),  Minimum 2-letniego doświadczenia na podobnym stanowisku kierowniczym,  Umiejętności budowania zespołu i zarządzania pracą personelu – w tym ustalanie grafików, wyznaczanie oraz rozliczanie zadań, motywowanie zespołu,  Wiedzy z zakresu zarządzania pracą zespołu pracowników oraz organizacji przyjęć i bankietów,  Chęci rozwoju i podejmowania wyzwań,  Praktycznej znajomości zasad rozliczania czasu pracy w gastronomii,  Zorientowania na wyniki i osiąganie zakładanych celów, biznesowych,  Wiedzy i doświadczenia z obszaru procedur pracy w gastronomii HACCP,  Umiejętności właściwej organizacji czasu pracy.  Znajomości pakietu MS Office i umiejętności wykorzystywania jego możliwości.  Zaangażowania oraz inicjatywy w działaniu.  Komunikatywności  Oferujemy:  Pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie  Stabilne warunki zatrudnienia - umowę o pracę,  Możliwość rozwoju zawodowego,  Dodatkową opiekę medyczną,  Bogaty pakiet socjalny,  Możliwość przystąpienia do PPE - Pracowniczego Programu Emerytalnego.  Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu tylko z wybranymi kandydatami.

Jak chcesz się z Tobą skontaktować się z firmą Interferie S.a.?

lub